Na de zomerdrukte

Alleen de zwarte vlakte in het weiland herinnert nog aan het Muziektheater van De Grote Vloed, de tribunes, de podia, heel het decor en avond aan avond 1200 bezoekers… Hoe mooi het ook was, we genieten nu wel weer bijzonder van het stille land in deze mooie nazomer.

In de Dorpstuin schuin tegenover de kerk verkopen we de eerstelingen uit de tuin (nou vooruit, het meeste is nu nog uit het dorp aangeleverd). Maar wat is de (voedsel-)tuin in anderhalf jaar tijd gegroeid! Van een nat ongebruikt voetbalveldje tot een bloeiende plek waar van alles te zien en te proeven valt.

Zondag 20 oktober is er weer een Taizéviering met als thema Vrede. Een Taizéviering is een meditatief samenzijn met stiltes, een enkele tekst en mooie, zich herhalende zangen. Een enthousiaste groep van PKN Fivelstroom uit Loppersum e.o. (voorheen NH Maarland en Geref. Vredekerk) organiseert de Taizévieringen in samenwerking met ons twee keer per jaar, in maart en oktober. Vogels van allerlei pluimage komen erop af. Mooi. Aanvang 19.00 uur

En woensdag a.s. (23 oktober) is er weer een ‘Rondom de Stilte’, een tweewekelijks meditatief moment van stilte en zang, open voor iedereen, met aansluitend nog even iets drinken, voor wie wil. 10-10.30 u. Graag iets vroeger aanwezig zijn.

Reacties zijn gesloten.